Tel.: +052 813 402Email.: info@restoran-giannino.com
www.restoran-giannino.com
Otevřeno každý den 11:00–15:00, 18:00–24:00
Otevřeno každý den 11:00–15:00, 18:00–24:00
Z jídelního lístku:
Salát z mořských plodů (85 Kn)
Buzara z mušlí slávek (95 Kn)
Treska Bacalao s polentou (75 Kn)
Špagety Pescatora (80 Kn)
Špagety s mušlemi Vongole (80 Kn)
Buzara z mořských raků Scampi s těstovinou (90 Kn)
Rizoto Frutti di mare (90 Kn)
Ravioli s letními lanýži (90 Kn)Gnocchi s mušlemi jakubkami (95 Kn)
Buzara z mušlí slávek (95 Kn)
Treska Bacalao s polentou (75 Kn)
Špagety Pescatora (80 Kn)
Špagety s mušlemi Vongole (80 Kn)
Buzara z mořských raků Scampi s těstovinou (90 Kn)
Rizoto Frutti di mare (90 Kn)
Ravioli s letními lanýži (90 Kn)Gnocchi s mušlemi jakubkami (95 Kn)
Směs mořských ryb na grilu (130 Kn)
Grilované kalamáry s mangoldem a bramborem (80 Kn)
Kalamáry v domácí úpravě Ili Padella s polentou (110 Kn)
Filet z mořské ryby se zeleninou (110 Kn)
Pražma Al Cartoccio se zeleninou (120 Kn)Rybí brodet po rovinjsku (160 Kn)
Grilované kalamáry s mangoldem a bramborem (80 Kn)
Kalamáry v domácí úpravě Ili Padella s polentou (110 Kn)
Filet z mořské ryby se zeleninou (110 Kn)
Pražma Al Cartoccio se zeleninou (120 Kn)Rybí brodet po rovinjsku (160 Kn)
Biftek s letním lanýžem (180 Kn)
Panna Cotta (30 Kn)
Štrůdl Dana (30 Kn)
Zmrzlina s ovocem (28 Kn)
Upozornění:
Panna Cotta (30 Kn)
Štrůdl Dana (30 Kn)
Zmrzlina s ovocem (28 Kn)
Upozornění:
V roce 1972 založil Corrado Pellizzer svou restauraci, která dnes patří mezi nejvyhledávanější v městečku Rovinj na Istrii. Potkáte tu i místní, což je vždy záruka kvality. Jíst můžete i na zahrádce. Původně nabízel Corrado pouze ryby, dnes už je jídelní lístek hodně rozsáhlý. Vaří se tu podle obvyklých lokálních receptů, kilo ryb 1. kategorie stojí 380 Kn (jedna kuna je asi 3,50 Kč). Ve směsi však bývají většinou levnější ryby. Rodina Pellizzerova vlastnila i někdejší nejlepší rovinjský bar Lanterna a vlastní oblíbený denní bar Rio na nábřežním korzu, dnes jeho rodině patří i špičková restaurace Puntulina.