Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

5. července 2017

MŮJ TIP - Nuel





Týnská 12, Praha 1
Tel.: + 420 702 098 221
Email: info@nuel.cz
www.nuel.cz
Otevřeno Út-So 16:00-23:00



Z jídelního lístku:
Tapenáda z černých oliv (45 Kč)
Tzatziki z řeckého jogurtu (45 Kč)
Taramasalata z červeného kaviáru (45 Kč)
Hummus z cizrny a sezamové pasty, česnek, chilli, olivový olej (60 Kč)
Salát Caprese (85 Kč)
Salát s hlívou ústřičnou, polníčkem, česnekem a bílým vínem (85 Kč)
Sušená rajčata se sýrem Grana Padano (75 Kč)
Škvarková pomazánka s chlebem (54 Kč)
Baba Ganoush, pečený lilek se sezamovou pastou. Česnekem, chilli a olivovým olejem (50 Kč)
Roastbeef (80 Kč)
Vepřové rillettes (70 Kč)
Paštika s medvědm česnekem (55 Kč)
Šunka s košíkem pečiva (115 Kč)


Upozornění: 
Nově otevřený vinný klub na ideálním místě naproti restauraci Divinis nabízí kromě rozličných značek vín také něco k jídlu. Některé položky jsou vskutku zajímavé a málokdy na českých jídelních lístcích viděné. Příjemné prostředí (včetně zahrádky pro kuřáky) a přijemná obsluha jsou zárukou, že tu nikdy nebude prázdno – navíc se zde pravděpodobně bude scházet klientela, která už předtím do několika podobných vináren chodila a to znamená, že se zde budou setkávat přátelé a známí.