Bezděčín 136, Mladá Boleslav
Tel.: +420 381 679 955
Email.: info@mg-restaurace.com
www.mg-restaurace.com
Otevřeno Út-So 12:00-22:00, Ne 12:00-16:30
Z jídelního lístku:Vývar z perličky se zeleninou (95 Kč)
Hráškový krém s tatarákem z červených krevet a parmskou šunkou (140 Kč)
Salát z fenyklu, artyčoků, černého kořene a oliv taggiasca (190 Kč)
Tatarák z mušlí sv. Jakuba, carpaccio ze zeleného chřestu s estragonovým krémem (255 Kč)
Hovězí tatarák s černým lanýžem a mandlovým krémem (275 Kč)
Uzený úhoř s libečkovým krémem a vlažným žloutkem (275 Kč)
Křupavé krevety se zázvorovo-mátovou omáčkou a listovým salátem (255 Kč)
Ravioli plněné ricottou, sušenými rajčaty, piniovými oříšky a bazalkou (295 Kč)
Neapolské těstoviny Scialatelli s chobotnicí (395 Kč)
Rizoto Nero s marinovanými krevetami, restovanými kalamáry a bazalkovým krémem (385 Kč)
Gnocchi s telecími líčky, fontina fondue, divoká brokolice a křupavým parmezánem (365 Kč)
Grilovaný mořský ďas s cuketou, mandlemi, bazalkou, citrónem a rajčatovým kompotem (645 Kč)
Grilované prso z perličky se sezónní zeleninou (295 Kč)
Pečené selátko s bramborovou kaší, hořčičný krém a omáčka z římského kmínu (395 Kč)
Steak ze svíčkové, foie gras, brambory dauphin, jeruzalémský artyčok, lanýžová omáčka (590 Kč)
Marinovaný ananas s plněnými malinami, křupavou mátou a citronový sorbet (160 Kč)
Kompot z Cantaloupe melounu, Margarita krém a mandlový chips (185 Kč)
Tiramisu (140 Kč)
Hráškový krém s tatarákem z červených krevet a parmskou šunkou (140 Kč)
Salát z fenyklu, artyčoků, černého kořene a oliv taggiasca (190 Kč)
Tatarák z mušlí sv. Jakuba, carpaccio ze zeleného chřestu s estragonovým krémem (255 Kč)
Hovězí tatarák s černým lanýžem a mandlovým krémem (275 Kč)
Uzený úhoř s libečkovým krémem a vlažným žloutkem (275 Kč)
Křupavé krevety se zázvorovo-mátovou omáčkou a listovým salátem (255 Kč)
Ravioli plněné ricottou, sušenými rajčaty, piniovými oříšky a bazalkou (295 Kč)
Neapolské těstoviny Scialatelli s chobotnicí (395 Kč)
Rizoto Nero s marinovanými krevetami, restovanými kalamáry a bazalkovým krémem (385 Kč)
Gnocchi s telecími líčky, fontina fondue, divoká brokolice a křupavým parmezánem (365 Kč)
Grilovaný mořský ďas s cuketou, mandlemi, bazalkou, citrónem a rajčatovým kompotem (645 Kč)
Grilované prso z perličky se sezónní zeleninou (295 Kč)
Pečené selátko s bramborovou kaší, hořčičný krém a omáčka z římského kmínu (395 Kč)
Steak ze svíčkové, foie gras, brambory dauphin, jeruzalémský artyčok, lanýžová omáčka (590 Kč)
Marinovaný ananas s plněnými malinami, křupavou mátou a citronový sorbet (160 Kč)
Kompot z Cantaloupe melounu, Margarita krém a mandlový chips (185 Kč)
Tiramisu (140 Kč)
Upozornění:
Ještě pořád nová restaurace u boleslavnského letiště, kde kromě pohledu do prosklené kuchyně (kde můžete vidět při práci majitele a šéfkuchaře Miroslava Grusze) se můžete dívat i na startující a přistávající letadélka. V létě se dá sedět i venku. Přiznávám, že jsem tam zatím bohužel ještě nebyl, ale slyšel jsem už tolik chvály od důvěryhodných labužníků a znám práci Mirka Grusze tak dobře, že neváhám s doporučením. A určitě tam sám co nejdřív zajedu.