Tel.: 020 7251 0848
Email.: info@stjohnrestaurant.com
www.stjongroup.uk.com
Otevřeno Po-Pá 12:00-15:00, 18:00-23:00, Ne 12:30-16:00
Z jídelního lístku:
Zapečený sendvič Welsch Rarebit (£6,00)
Artyčoky na vinegretu (£9,00)
Platýz na fenyklu a zelené omáčce (£8,70)
Terinka (£9,50)
Selečí kůže opečená do křupava, pampeliškový salát (£8,70)
Mořský pstruh, brambory, kopr (£12,80)
Opečený morek s petrželkovým salátem (£9,20)
Holoubě s cuketami (£19,80)
Mořský okoun s opečenou čekankou (£26,00)
Jehněčí brzlík, hrášek a šunka (£19,50)
Grilované býčí srdce, karotka a ředkvičky (£18,90)Koláč Eccles a sýt Lancashire (£8,50)
Artyčoky na vinegretu (£9,00)
Platýz na fenyklu a zelené omáčce (£8,70)
Terinka (£9,50)
Selečí kůže opečená do křupava, pampeliškový salát (£8,70)
Mořský pstruh, brambory, kopr (£12,80)
Opečený morek s petrželkovým salátem (£9,20)
Holoubě s cuketami (£19,80)
Mořský okoun s opečenou čekankou (£26,00)
Jehněčí brzlík, hrášek a šunka (£19,50)
Grilované býčí srdce, karotka a ředkvičky (£18,90)Koláč Eccles a sýt Lancashire (£8,50)
Hořký čokoládový krém a zakysaná smetana (£8,90)
Lanýžky (£8,10)
Zmrzlina doktora Hendersona (£4,40)
Švestkový sorbet s ruskou vodkou (£7,50)
Lanýžky (£8,10)
Zmrzlina doktora Hendersona (£4,40)
Švestkový sorbet s ruskou vodkou (£7,50)
Upozornění:
Pro mnoho labužníků (včetně Anthony Bourdaina) je to nejzajímavější restaurace v Londýně. Vaří zde charismatický šéfkuchař Fergus Henderson, který podnik založil v roce 1993 pod heslem „od čumáku až po ocásek“, což znamená, že z prasete nic není vyhozeno, vše se upotřebí. Toto heslo pak převzali mnozí další, v Praze například Paul Day. Už několik let zastupuje Ferguse v kuchyni výtečný Jonathan Woolway. K podniku patří ještě bar a pekárna. Pokrmy z vepřového masa jsou v denní nabídce, cenově se pohybují kolem £20,00.