Tel.: +420 354 691 888
Email.: pensionkladska@seznam.cz
www.pensionkladska.cz
Otevřeno 12:00-
Z jídelního lístku:
Polévka houbová (45 Kč)
Řecký salát s rajčaty, okurka, paprika, olivy, Feta sýr (145 Kč)
Toasty s teplým krémovým kozím sýrem na míchaném salátu (195 Kč)Domácí terina Foie Gras parfémovaná koňakem Hennessy (265 Kč)
Řecký salát s rajčaty, okurka, paprika, olivy, Feta sýr (145 Kč)
Toasty s teplým krémovým kozím sýrem na míchaném salátu (195 Kč)Domácí terina Foie Gras parfémovaná koňakem Hennessy (265 Kč)
Křepelčí vajíčka s lososovým kaviárem (195 Kč)
Kalamáry nakládané v citronové šťávě a olivovém oleji s bylinkami (175 Kč)
Tatarský biftek po pařížsku (225 Kč)Vykostěná křepelka pečená na minutku s cibulí konfitovanou v červeném víně (195 Kč)
Kalamáry nakládané v citronové šťávě a olivovém oleji s bylinkami (175 Kč)
Tatarský biftek po pařížsku (225 Kč)Vykostěná křepelka pečená na minutku s cibulí konfitovanou v červeném víně (195 Kč)
Šest šneků po burgundsku (165 Kč)
Francouzská játra Foie Gras, teplé jablko, skořicový sos, rozinky marinované v koňaku (295 Kč)
Pánvička s česnekovými Tiger – Gambas krevetami (230 Kč)
Vepřová panenka po dijonsku (265 Kč)
Jehněčí kolínko na víně (395 Kč)
Jehněčí kotletky s rozmarýnovou redukcí (465 Kč)
Pár křepelek v rendlíku pečených na divoko (395 Kč)
Srnčí hřbet s omáčkou z černého rybízu a portského vína (465 Kč)
Jelení steak na omáčce z lesních hub a Madeiry (435 Kč)
Kančí panenky ve slaninové košilce se šípkovou omáčkou (425 Kč)
Zvěřinový talíř na jalovcové omáčce: křepelka, jelení, kančí a srnčí medailonek (375 Kč)
Stehýnko z divokého zajíce špikované slaninou na smetaně s brusinkami (360 Kč)
Francouzská játra Foie Gras, teplé jablko, skořicový sos, rozinky marinované v koňaku (295 Kč)
Pánvička s česnekovými Tiger – Gambas krevetami (230 Kč)
Vepřová panenka po dijonsku (265 Kč)
Jehněčí kolínko na víně (395 Kč)
Jehněčí kotletky s rozmarýnovou redukcí (465 Kč)
Pár křepelek v rendlíku pečených na divoko (395 Kč)
Srnčí hřbet s omáčkou z černého rybízu a portského vína (465 Kč)
Jelení steak na omáčce z lesních hub a Madeiry (435 Kč)
Kančí panenky ve slaninové košilce se šípkovou omáčkou (425 Kč)
Zvěřinový talíř na jalovcové omáčce: křepelka, jelení, kančí a srnčí medailonek (375 Kč)
Stehýnko z divokého zajíce špikované slaninou na smetaně s brusinkami (360 Kč)
Upozornění:
Osm kilometrů od golfového rezortu v Mariánských Lázních, uprostřed nejcennějšího území Chráněné krajinné oblasti Slavkovský les, pár kroků od bývalého loveckého zámečku knížete Schönburg-Waldenburga, uprostřed tichých smrkových lesů najdete jezírka a u nich pension, který vypadá jako chata. Labužníci to místo znají velmi dobře. Já sám už jsem o podniku Vlastimila Reitmajera psal několikrát, upozornil mě na něho kdysi německý časopis Der Feinschmecker. Vlastimil žil dlouho v Montrealu a má rád francouzský styl vaření. Jeho husí játra Foie Gras jsou excelentní. Doporučuje se rezervovat si místo předem telefonicky. Není zde však signál pro mobil, funguje jen pevná linka. V zimě otevřeno jen výjimečně.