REFERENDUM
Naše zatím poslední Referendum se nesetkalo s příliš velkým ohlasem. Snad proto, že ryby nejsou nyní příliš v oblibě českých labužníků, zvláště pak lín, o kterého šlo. Měli jste rozhodnout, jestli byste si ho dali raději v úpravě rakouské (vařeného se sardelkovou majonézou, rajčatovým protlakem a estragonem) nebo francouzské (plněného dušenými žampiony, šalotkou, vejci a střídkou – a pečeného v pergamenu na bílém víně). Některé názory: Pokud je lín čerstvý, má ho jedna z hlasujících nejraději jen zcela prostě opečeného na másle. Další hlasujícící má rád francouzskou verzi, avšak místo kupovaných žampionů dává přednost pečárce ovčí. A výsledek, ač těsný, lze považovat za respektovatelný.
Mezi úpravami lína zvítězila těsně rakouská nad francouzskou!
V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 22. 10. 2017.