Naše zatím poslední referendum bylo poněkud delikátní a nezvyklé. Dali jsme vám na výběr mezi dvěma druhy kuřecích drobů, z nichž se dá pořídit nejen vývar, ale i rozličné další lahůdky. Většina hlasujících byla toho názoru, že nejraději připravuje zmíněné lahůdky z obou, tedy jak ze srdíček, tak ze žaludků. Některé další názory: ve Francii mají rádi žaludky jako gesiers, i kdyz častější jsou kachní. U nás se žaludky dávají víc do kaldounu, avšak mohou tam být i srdíčka. Ta jsou skvělá i grilovaná. Maďaři dělají skvělý perkelt z žaludků. A Češi skvělý guláš ze srdíček. Nicméně výsledek je sice těsný, avšak jednoznačný.
Mezi kuřecími droby zvítězila těsně srdíčka nad žaludky!
V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 2. 10. 2017.