Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

4. února 2018

Výsledek referenda

REFERENDUM

Máme za sebou další Referendum. Byl to velice zajímavý souboj. Střetli se milovníci exotických salátů. Měli rozhodnout, jestli dávají přednost Guacamole neboli salátu z avokáda, rajčat, paprikových lusků, cibule a česneku - nebo Mangosalátu, tedy salátu z manga, cibule, česneku, ředkviček a rýžových nudlí. Některé názory: Oba saláty obvykle obsahují koriandr, což je jejich nevýhoda. Kombinace avokádo-česnek-limeta je božská. Variantou manga je zelená papája. Mangosalátů je velmi mnoho druhů, na rozdíl od Guacamole. Nicméně výsledek je nesporný:

V souboji exotických salátů zvítězilo Guacamole nad Mangosalátem!

V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 5.2.2018.