Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

7. března 2018

MŮJ TIP - Motorest na Oldřichovci




Oldřichovec 8, Smilkov
Tel.: +420 608 744 665
Email.: restaurant.infoold@seznam.cz
www.motorestnaoldrichovci.cz
Otevřeno každý den 11:00-22:00





Z jídelního lístku:
Pórková polévka s vejcem a kmínem (29 Kč)
Drštková polévka (29 Kč)
Frankfurtská polévka (29 Kč)
Hráškový krém s krutony (29 Kč)
Bramboračka (29 Kč)
Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík (119 Kč)
Segedínský guláš, houskový knedlík (115 Kč)
Hovězí guláš, houskový knedlík (125 Kč)
Anglická játra, rýže (109 Kč)
Koprová omáčka s vejcem, houskový knedlík (109 Kč)
Karbanátek, bramborová kaše (119 Kč)
Pečená vepřová plec, zelí, bramborový knedlík (129 Kč)
Smažený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka (129 Kč)
Kynuté borůvkové knedlíky s tvarohem (109 Kč)
Domácí perník (35 Kč)
Kokosové řezy (35 Kč)

Upozornění:
Když jedete z Prahy na Tábor (nebo opačně) můžete se zde zastavit. Mezi Voticemi a Miličínem vás zaujme nízká bílá budova. Dříve se tato zájezdní hospoda jmenuvala U Špačka, potom U Pešků, pak byla snad dva roky zavřená. Nyní se opět rozjela pod novým názvem a zřejmě i novým majitelem. Připojena je terasa s grilovacím krbem. Jídelní lístek je zatím skromný, vybral jsem položky z několika denních lístků, jež obsahují obvykle jednu polévku a pět šest hlavních chodů. V poledne je menu za 99 Kč. Ceny příznivé, kvalita jídla ujde. Obsluha by mohla být lepší.