Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

22. července 2018

Výsledek referenda

REFERENDUM
Naposled jsme vás žádali, abyste rozhodli v Referendu souboj dvou úprav jehněčího masa: proti sobě stála úprava „italská“ (s červeným vínem a tymiánem) a „česká“ (s česnekem a majoránkou). Některé názory: k jehněčímu se spíš hodí víno bílé, ne? K české úpravě bych přidal ještě rozmarýn. Kvalitní jehněčí se už dnes dá sehnat, ale dá to fušku. Řezníci tvrdí, že Češi jehněčí neradi a tedy se špatně prodává. Výsledek je sice dosti těsný, avšak platí.


Mezi úpravami jehněčího masa zvítězila „česká“ (česnek, majoránka) nad „italskou“ (červené víno, tymián)!

V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 23. 7. 2018.