Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

2. září 2018

Výsledek referenda

REFERENDUM

V minulém Referendu jsme se vás zeptali, kterou úpravu vařeného vepřového jazyka máte raději: na divoko (s česnekem, zapečeno v troubě) nebo staročeskou s kaparovou omáčkou. Některé názory: výborný je jazyk s vejmrdou. Nebo jazyk po pekingsku. Kaparová omáčka by měla být pikantně nakyslá. Kapary jsou v tomto případě lepší jen solené než naložené v láku. Odpovědí nebylo mnoho, přesto však mělo Referendum dostatečný počet hlasů a výsledek je jasný:

Mezi úpravami vepřového jazyka zvítězila úprava s kaparovou omáčkou nad úpravou na divoko!

V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 3. 9. 2018.