Kaprova 45, Praha 1 – Staré Město
Tel.: +420 227 777 770 Email.: info@bistrokaprova.cz
www.bistrokaprova.cz
Otevřeno Po-Pá 07:30-23:00, So 08:30-23:00, Ne 08:30-22:00
Z jídelního lístku:
Vývar z hovězí oháňky, raviola, kořenová zelenina, petrželový olej (155 Kč)
Celerový krém s restovanou slaninou a petrželovým olejem (65 Kč)
Rybí polévka Brodetto (95 Kč)
Kuřecí vývar se zeleninou pečenou na másle, ricottovými knedlíčky a lanýžovým olejem (85 Kč)
Hovězí tatarák na celozrné bruschetě se šalotkou, dijonskou hořčicí a okurkovým gelem (285 Kč)
Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s jablky a lanýžovým olejem (325 Kč)
Domácí brioška s grilovanými foie gras, jablečným pyré a omáčkou demi-glace (325 Kč)
Bramborová pěna s černými lanýži, pošírovaným vejcem a strouhanými kaštany (275 Kč)
Kuřecí supreme se šalotkovým pyré, nakládanými houbami, domácími noky (395 Kč)
Vepřový bůček s lískooříškovým pyré, nakládanou zeleninou a omáčkou demi-glace (395 Kč)
Hovězí hrudí sous-vide s mrkvovým pyré, salsou z černé čočky a omáčkou z podmáslí (420 Kč)
Dýňové risotto s grilovanými mušlemi jakubkami, chipsem z pancetty, petrželový sníh (425 Kč)
Grilovaný losos s mrkvovo-cuketovým pyré a quinoa salsou (395 Kč)
Tagliatelle s ragú z divočáka, sýrem pecorino, slaninový přeliv (395 Kč)
Karamelizovaný tuňák, zelenina, rajčatový konfit, pórková omáčka, petrželové glazé (445 Kč)
Ovesná kaše Bircher muesli s jogurtem, jablky, rozinkami a praženými lískovými ořechy (145 Kč)
Cookies s medem a třtinovým cukrem (59 Kč)
Upozornění: Tuto restauraci už jsem doporučoval před rokem, píšu však o ní znovu, protože v podniku došlo k některým změnám. Odešel šéfkuchař Tomáš Černý (dříve Finestra) a nyní na místě mezi Staroměstským náměstím a Rudolfinem, kde mnoho let bývalo legendární Fišerovo knihkupectví, vládnou v kuchyni dva mladí šéfkuchaři Jan Leština a Lukáš Dostál. Kvalita pokrmů je nyní ještě o trošku lepší, ceny však také trošku stouply. V suterénu i nadále zůstává v provozu knihkupecký koutek.
Vývar z hovězí oháňky, raviola, kořenová zelenina, petrželový olej (155 Kč)
Celerový krém s restovanou slaninou a petrželovým olejem (65 Kč)
Rybí polévka Brodetto (95 Kč)
Kuřecí vývar se zeleninou pečenou na másle, ricottovými knedlíčky a lanýžovým olejem (85 Kč)
Hovězí tatarák na celozrné bruschetě se šalotkou, dijonskou hořčicí a okurkovým gelem (285 Kč)
Carpaccio z mušlí svatého Jakuba s jablky a lanýžovým olejem (325 Kč)
Domácí brioška s grilovanými foie gras, jablečným pyré a omáčkou demi-glace (325 Kč)
Bramborová pěna s černými lanýži, pošírovaným vejcem a strouhanými kaštany (275 Kč)
Kuřecí supreme se šalotkovým pyré, nakládanými houbami, domácími noky (395 Kč)
Vepřový bůček s lískooříškovým pyré, nakládanou zeleninou a omáčkou demi-glace (395 Kč)
Hovězí hrudí sous-vide s mrkvovým pyré, salsou z černé čočky a omáčkou z podmáslí (420 Kč)
Dýňové risotto s grilovanými mušlemi jakubkami, chipsem z pancetty, petrželový sníh (425 Kč)
Grilovaný losos s mrkvovo-cuketovým pyré a quinoa salsou (395 Kč)
Tagliatelle s ragú z divočáka, sýrem pecorino, slaninový přeliv (395 Kč)
Karamelizovaný tuňák, zelenina, rajčatový konfit, pórková omáčka, petrželové glazé (445 Kč)
Ovesná kaše Bircher muesli s jogurtem, jablky, rozinkami a praženými lískovými ořechy (145 Kč)
Cookies s medem a třtinovým cukrem (59 Kč)
Upozornění: Tuto restauraci už jsem doporučoval před rokem, píšu však o ní znovu, protože v podniku došlo k některým změnám. Odešel šéfkuchař Tomáš Černý (dříve Finestra) a nyní na místě mezi Staroměstským náměstím a Rudolfinem, kde mnoho let bývalo legendární Fišerovo knihkupectví, vládnou v kuchyni dva mladí šéfkuchaři Jan Leština a Lukáš Dostál. Kvalita pokrmů je nyní ještě o trošku lepší, ceny však také trošku stouply. V suterénu i nadále zůstává v provozu knihkupecký koutek.