Tel.: +39 011.276.76.61
Email.: info@ristoranteconsorzio.it
www.ristoranteconsorzio.it
Otevřeno Po-So 11:00-14:30, 19:30-23:00
Z jídelního lístku:
Býčí oháňka po piemontsku (7€ )
Křupavé vejce se špenátem, zapečené v čedaru a pancettě (10€)
Terinka z vařeného masa a omáčky (12€)
Ančovičky (10€)
Hrášek s omáčkou gribiche (10€)
Treska Midollo (12€)
Telecí brzlík s meruňkami a šalotkou (14€)
Úhoř na rajčatech a pistáciových semínkách (15€)
Nudle Tajarin a zeleninová bagna cauda (12€)
Nudle Tajarin s bílými lanýži (30€)
Knedlíčky z jehněčího masa Agnolotto gobbo (13€)
Ravioli finanziera (12€)
Svazek chřestu, omáčka z borovicové pryskyřice (13€)
Risotto se zmrzlinou mantecato alla Bergese (14€)
Mořští raci Scampi (14€)
Pečený krocan na rožni (16€)
Slunečnicová omáčka se sýrem stracciatella a baklažány (14€)
Jehněčí maso di Murazzano (19€)
Pečená křehká krůta Faraona croccante (18€)
Nadívané holoubě po zahradnicku, zmrzlina (24€)
Pečená křepelka s fazolemi (16€)
Pečená kachna pro dvě osoby (60€)
Panna cotta (9€ )
Křupavé vejce se špenátem, zapečené v čedaru a pancettě (10€)
Terinka z vařeného masa a omáčky (12€)
Ančovičky (10€)
Hrášek s omáčkou gribiche (10€)
Treska Midollo (12€)
Telecí brzlík s meruňkami a šalotkou (14€)
Úhoř na rajčatech a pistáciových semínkách (15€)
Nudle Tajarin a zeleninová bagna cauda (12€)
Nudle Tajarin s bílými lanýži (30€)
Knedlíčky z jehněčího masa Agnolotto gobbo (13€)
Ravioli finanziera (12€)
Svazek chřestu, omáčka z borovicové pryskyřice (13€)
Risotto se zmrzlinou mantecato alla Bergese (14€)
Mořští raci Scampi (14€)
Pečený krocan na rožni (16€)
Slunečnicová omáčka se sýrem stracciatella a baklažány (14€)
Jehněčí maso di Murazzano (19€)
Pečená křehká krůta Faraona croccante (18€)
Nadívané holoubě po zahradnicku, zmrzlina (24€)
Pečená křepelka s fazolemi (16€)
Pečená kachna pro dvě osoby (60€)
Panna cotta (9€ )
Upozornění:
Nenápadná restaurace v historickém středu Turína nabízí denní čtyřchodové menu za 35€, velmi zajímavá místní vína a pokrmy připravované ve stylu Slowfood. Tato organizace odměnila podnik již několikrátt významnými cenami. Klientela se skládá většinou z intelektuálů. V sezoně jsou zde pokrmy s bílými lanýži Tuber magnatum, nejlepšími na světě. Můžete také ochutnat místní specialitu Finanziera piemontese, což jsou v podstatě dušené drůbeží vnitřnosti, které se na trzích dávaly zdarma dohlížejícím policajtům.