Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

26. prosince 2018

MŮJ TIP - Tady a teď




Na Bělidle 31, Praha 5
Tel.: +420 736 639 203
E-mail: info@tadyatedpekarnaabistro.cz
www.tadyatedpekarna.cz
Otevřeno Po–Pá 8:30–20:00





Z jídelního lístku:
Tradiční bramborová polévka s majoránkou a kořenovou zeleninou (45 Kč)
Mrkvová polévka s parmezánovým chlebem a zázvorem (45 Kč)
Polévka z čočky, cizrny a pohanky, zelenina, majoránka (45 Kč)
Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (45 Kč)
Spaghetti aglio olio, černé olivy, kapary, sušená rajčata (125 Kč)
Zeleninové rizoto vymíchané s parmezánem a mozzarellou (125 Kč)
Zapečené těstoviny s uzeným masem, vejce, jarní cibulka, křenový zelný salát (125 Kč)
Skopové ragú na červeném víně, bramborová kaše, žampiony (135 Kč)
Penne s lososem, špenát, pečená rajčata (125 Kč)
Štěpánská hovězí pečeně s naším houskovým knedlíkem (135 Kč)
Grilovaná telecí játra, hranolky, domácí tatarská omáčka (135 Kč)
Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší, rajčatovým salátem (135 Kč)
Dezert (49 Kč)

Upozornění: 
Toto nenápadné smíchovské bistro (v uličce naproti Andělu směrem k Vltavě) je spojeno s vynikající pekárnou. Každodenní nabídka je jednoduchá, avšak ideální pro rychlé občerstvení. Zvláště doporučuji maso pečené v peci. Na jídelním lístku spolupracoval Tomáš Černý, který předtím šéfoval v La Finestře a Bistru Kaprova. Občas ve čtvrtek zavřeno.