Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

4. října 2013

MŮJ TIP: Restaurace Černý jelen








Týnská ulička 2, Praha 1
tel. +420 222312018
e-mail: rezervace@cernyjelen.cz
www.cernyjelen.cz
Otevřeno denně 11:00-23:30



Z jídelního lístku:
Polední tříchodové menu (260 Kč)
Foie gras, uzený chléb, kachní želé, meruňkové pyré (190 Kč)
Kulajda se ztraceným vejcem (110 Kč)
Rajčatové consomé, tartar z rajčat, bazalkový nok (120 Kč)
Konfitované kachní stehno, domácí bram,borové noky, červené a bílé zelí (380 Kč)
Telecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát (420 Kč)
Candát s tuřínem a špekem (380 Kč)
Crème brûlée (190 Kč)
Čokoládový mouřenín, mačkané ovoce, zakysaná smetana (170 Kč)

Upozornění: 
velmi příjemná a vzdělaná obsluha, příjemné prostředí, pokrmy absolutně bez jakýchkoli umělých přísad!