Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

26. června 2014

Dernier cri - nová restaurace










A je zde další žhavá novinka! Zbrusu nový restaurant Italo (Merenda in cucina) na Vinohradské třídě se spojil s občanským sdružením Debra, které pomáhá lidem s nemocí „motýlích křídel“. A v pondělí 30. června od 17 hodin se koná první společná akce: prezentace Debry spojená s openingem restaurace Italo. Akce je charitativní, což znamená, že návštěvníci budou do pokladničky vkládat peněžní částky podle vlastního uvážení. Výnos bude použit pro charitativní aktivity Debry. Více informací na https://cs-cz.facebook.com/italoincucina nebo na http://www.italoincucina.com.