Vejvodova 1, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 602 889 118
E-mail:rezervace@leterroir.cz
www.leterroir.cz
Otevřeno Út-So 16:00-23:00
Z jídelního lístku:
Kachní foie gras paštika, espuma, jeřabiny, pistácie, hruška, brioška
Mušle svatého Jakuba, lososový kaviár, řasy wakame, topinambur, ricotta, artyčoky
Carpaccio ze svíčkové anglerského skotu, dresink hoisin, majonéza, tapioka, celer
Pečený a smažený bůček ze saalowského selete, vepřové líčko, čočka beluga, hlíva ústřičná
Marinovaná a pošírovaná sous vide makrela,dýně, crème fraîche, pekanové ořechy, mléko
Grilovaný a smažený telecí brzlík, bramborové pyré, lanýžový olej, kedlubna, křepelčí vejce
Grilovaná ryba, sépiové linguini, pernod beurre blanc, fenykl, šťovík, dijonská hořčice
Grilované prso a smažené stehno holuba z Anjou, foie gras, celer, kaštany, třešně v griotce
Pomalu dušená hovězí loupaná plec, černé lanýže, červená řepa, květák, demi-glace
Grilované prso a konfitované stehny kachny z Nantes, ravioli dim-sum, červené zelí
Domácí pralinky
4 chody 1390 Kč
6 chodů 1690 Kč
8 chodů 1890 Kč
Upozornění:
Několik měsíců zde bylo prázdno, nyní podnik pod starým názvem, avšak s novým majitelem a novým šéfkuchařem znovu otevřen! Je to tedy prakticky nová restaurace. V kuchyni Jana Punčocháře vystřídal Pavol Pavlík, který kráčí úspěšně v Honzových stopách. Systém menu (můžete si libovolně vybírat z jednotlivých pokrmů) prý není bez výjimek. Upozorňuji zejména na vynikajícího holuba z Anjou, lepšího jsem snad nikdy nejedl.