REFERENDUM
Naše zatím poslední referendum se týkalo fazolkových lusků. Měli jste rozhodnout, jestli je máte raději jen tak uvařené a podušené na česneku a tymiánu, nebo na smetaně. Objevilo se několik zajímavých názorů, někteří si pochvalovali „asparágové“ fazolky rostoucí na jejich zahradě, v případě zakysané smetany doporučují přidat čerstvý kopr. Fazolky jsou doporučovány rovněž jako salát nebo do smetanové polévky. Ke steaku opečené (nejdříve blanšírované) s česnekem a slaninou, v každém případě by měly být „aldente“. K vařenému hovězímu prý se hodí nejvíc fazolky nakyselo, uvařené do měkka. Nicméně výsledek je jasný.
Mezi úpravami fazolkových lusků zvítězily s převahou fazolky na smetaně nad těmi na česneku!
V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 31. 10. 2016.