Tel. +43 1 532 49 99
Email: restaurant@vestibuel.at
www.vestibuel.at
Otevřeno Po-Pá 11:00-24:00, So 18:00-24:00
Z jídelního lístku:
Krémová celerová polévka (9,50€)
Krémová humrová polévka (15€)
Vestibül Burger (13€)
Domácí langoš na česnekovém oleji (8€)
Zajíc na čočce a slanině Lardo Colonatta, (21€)
Vídeňští šneci (18€)
Pečená kachní játra (26€)
Telecí srdce na smetanovo-citronové omáčce (18€)
Filet z pstruha na pomerančích a rukole (19€)
Selečí kotleta na iberijské šunce (31€)
Vídeňský řízek s bramborovým salátem (25€)
Pečená kachní prsa s petrželkovým sendvičem (32€)
Tarte Tatin s cibulovo-čekankovo-tymiánovou příchutí (19€)
Sgroppino – citronová zmrzlina s vodkou a Proseccem (6€)
Čokoládové soufflé se šlehačkou (12€)
Upozornění:
Opět jsme ve Vídni, tentokrát v podniku, který je (jak už název odpovídá) nerozlučně spojen s divadlem, v tomto případě jde dokonce o slavný Burgtheater. Od Michelina mají Biba. V kuchyni vládne šéfkuchař Christian Domschitz, známý z mnoha předešlých michelinských restaurací. Zde se snaží skloubit rakouskou klasiku s modernou. Loni tu měl na lístku dokonce pokrm nazvaný Szegedin Lobster, tedy segedínského humra, což mě pobavilo. Majitelka Veronika Doppler vlastní ještě vedlejší restauraci Hansen.