Email.: info@das-marktrestaurant.de
www.das-marktrestaurant.de
Otevřeno Út-So 12:00-14:00, 18:30-24:00
Z jídelního lístku:
Polévka z medvědího česneku s kousky kraba (8,90€) Polévka z hovězí oháňky s kroupovými noky (7,90€) Ravioli podle horských pastýřů se smaženou cibulkou a almským sýrem (13,90€)
www.das-marktrestaurant.de
Otevřeno Út-So 12:00-14:00, 18:30-24:00
Z jídelního lístku:
Polévka z medvědího česneku s kousky kraba (8,90€) Polévka z hovězí oháňky s kroupovými noky (7,90€) Ravioli podle horských pastýřů se smaženou cibulkou a almským sýrem (13,90€)
Bavorské hovězí žebírko, bramborové pyré, babiččina salátová srdíčka (28,90€)
Pečený rybí filet s míchaným chmelovým salátem (18,90€)
Vídeňský telecí řízek s bramborovo-ředkvičkovým salátem (19,90€)
Okoun podle Jana Den Deuvela, kousky krabů, endívie, brambory, máslová omáčka (29,90€)
Smrži, řapíkatý celer, brambory na špeku (18,90€)
Modré krevety, Tom Ka Gai, Miso, obloha (18,90€)
Mousse ze zakysané smetany, rebarbory a kysaných jablek (11,90€)
Sýrový koláč Cheese Cake s lesním ovocem (10,90€)
Zmrzlina s pralinkami a kokosem 11,90€)
Teplé čokoládové buchty (10,90€)
Pečený rybí filet s míchaným chmelovým salátem (18,90€)
Vídeňský telecí řízek s bramborovo-ředkvičkovým salátem (19,90€)
Okoun podle Jana Den Deuvela, kousky krabů, endívie, brambory, máslová omáčka (29,90€)
Smrži, řapíkatý celer, brambory na špeku (18,90€)
Modré krevety, Tom Ka Gai, Miso, obloha (18,90€)
Mousse ze zakysané smetany, rebarbory a kysaných jablek (11,90€)
Sýrový koláč Cheese Cake s lesním ovocem (10,90€)
Zmrzlina s pralinkami a kokosem 11,90€)
Teplé čokoládové buchty (10,90€)
Upozornění:
V Bavorsku poblíž známého horského střediska Garmisch-Partenkirchen (jedete-li z Mnichova do Innsbrucku, nemůžete minout) najdete alpské lázně Mittenwald a v nich hospůdku „vyšší kategorie“, která si do názvu dala spojení s „tržištěm“. To samo o sobě znamená, že se zde vaří z naprosto čerstvých (a především místních) surovin. Majitel a šéfkuchař Andreas Hillejan se snaží mít na lístku vždy nějaké překvapení. Záležet si dává zejména na vůni svých lahůdek. Prestižní časopis Der Feinschmecker hodnotí tuto restauraci dvěma a půl F, což je adekvátní přibližně s jednou hvězdičkou Michelin.