Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

18. října 2017

MŮJ TIP - Gurmet Restaurant Villa Patriot





Dusíkova 62, Mariánské Lázně
Tel.: +420 354 673 143
E-mail: info@villapatriot.cz
www.villa-patriot.cz
Otevřeno každý den 11:00-23:00





Z jídelního lístku:
Studená zeleninová polévka Gazpacho (90 Kč)
Bouillabaisse s kousky ryb, slávkami a šafránem (290 Kč)
Kaviár Keta z lososa, máslo, krémová smetana, vařené vejce (720 Kč)
Carpaccio z hovězí svíčkové, domácí bazalkové pesto, parmezán (260 Kč)
Telecí sulc, domácí chléb, kyselá okurka, sorbet z červené cibule (170 Kč)
Šest šneků po burgundsku (200 Kč)
Pečená husí jatýrka se salátem z rukoly a pomeranče (220 Kč)
Italské krémové rizoto s restovanými lesními houbami (220 Kč)
Tygří krevety pečené s česnekovým máslem, salát (450 Kč)
Pečená chobotnice v bylinkovém másle, italské rizoto na červeném víně (390 Kč)
Kuře dušené v paprikové omáčce, houskový knedlík, mačkané brambory (310 Kč)
Pečené kachní stehno, opečené škubánky, cibulka, červené zelí (320 Kč)
Křepelka, pečené brambory, hráškové pyré, žloutková kroketa, smržová omáčka (360 Kč)
Pečený králičí hřbet s květákovým pyré, karotka, restované houby (310 Kč)
Vanilkové Crème brûlée s čokoládovou zmrzlinou a čerstvým ovocem (150 Kč)
Jahody marinované v Grand Marnier, vanilková zmrzlina (150 Kč)


Upozornění: 
Restaurace v luxusním hotelu nad parkem v centru Mariánských lázní je často hostitelem golfistů z celého světa. Občas zde v kuchyni hostuje český Zlatý kuchař Jan Punčochář. Útulné prostředí a vynikající jídlo (šéfkuchař Michal Huňka) dává podniku vysokou oblíbenost mezi labužníky. Občas se objeví zajímavá zvěřina, dokonce v Česku málokdy vídaná divoká krůta. V létě funguje komfortní zahrádka s výhledem do parku a na město.