Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

11. října 2017

MŮJ TIP - Matsuhisa





La Cienega Blvd 129 N, Beverly Hills, Los Angeles, USA
Tel.: 310-659-9639
Email.: info@matsuhisabeverlyhills.com
www.matsuhisabeverlyhills.com
Otevřeno Po-Pá 11:45-14:15, Po-Ne 17:45-22:15




Z jídelního lístku:
Polévka Nameko Miso ($7)
Polévka Clam Miso ($9)
Houbová polévka ($12)
Pálivá polévka z mořských plodů ($20)
Nudle Udon s mořskými plody ($30)
Teplé nudle Inaniwa Nuka s kousky masa Wagyu ($30)
Chřestová tempura ($6)
Lososové sushi ($9,30)
Speciální Nobeho sushi ($13,50)
Ceviche z královského kraba ($34)
Filet Mignon z amerického Kobe ($20)
Sirloin z japonského Wagyu ($30)
Mušle ve speciální česnekové omáčce ($20)
Kuřecí Teryijaki ($28)

Upozornění: 
Tentokrát navštívíme USA – a sice Los Angeles. Všimneme si nenápadné nízké boudy na bulváru Cienega. Na tomto legendárním místě se zrodila světoznámá síť restaurací Nobu, kterou založil japonský šéfkuchař Nobu Matsuhisa. Síť Nobu je považována za nejkvalitnější japonskou kuchyni mimo Japonsko. A v této boudě dosud pan Matsuhisa osobně předvádí svá kouzla, například na teppanu (rozžhavené kovové desce), kde žongluje s kousky masa, ryb a zeleniny. Výjimečně vám udělá i jedovatou rybu Fugu. Speciální „obyčejné“ šéfkuchařovo menu stojí $100, totéž stojí menu z sushi.