Tel.: +420 222 232 086
www.redpif.cz
Otevřeno Út-So 16:30-23:00
Z jídelního lístku:
Krémová polévka z topinamburu a pastináku (110 Kč)
Silný vývar z hovězího žebra (170 Kč)
Salát ze zelené čočky, sýr Roquefort, hruška (190 Kč)
Šneci po alsasku (210 Kč)
Tatarák z kachních prsou (220 Kč)
Mušle svatého Jakuba, květák, klobása chorizo (250 Kč)
Rizoto s kozím sýrem a sušenými rajčaty (230 Kč)
Lapin à la moutarde - Králík na hořčici se špeclemi (290 Kč)
Blanquette de veau – telecí ragú s rýží (390 Kč)
Nagret de canard – kachní prsa na malinovém octě, batáty a pohanka (420 Kč)
Crème brûlée (160 Kč)
Chartreuse verte - Ledové parfait (190 Kč)
Silný vývar z hovězího žebra (170 Kč)
Salát ze zelené čočky, sýr Roquefort, hruška (190 Kč)
Šneci po alsasku (210 Kč)
Tatarák z kachních prsou (220 Kč)
Mušle svatého Jakuba, květák, klobása chorizo (250 Kč)
Rizoto s kozím sýrem a sušenými rajčaty (230 Kč)
Lapin à la moutarde - Králík na hořčici se špeclemi (290 Kč)
Blanquette de veau – telecí ragú s rýží (390 Kč)
Nagret de canard – kachní prsa na malinovém octě, batáty a pohanka (420 Kč)
Crème brûlée (160 Kč)
Chartreuse verte - Ledové parfait (190 Kč)
Upozornění:
Tuto restauraci už jsem jednou doporučoval, ale činím tak znovu, protože nastala určitá změna. Odešel indonéský šéfkuchař Stephen Senewiratne (nositel titulu Objev roku v letošní anketě Zlatý kuchař), který se vrátil do hotelu Mandarin. Majitel Milan Bartoš se rozhodl radikálně zjednodušit menu a vrátit se k tradičním (a jednodušším) francouzským lahůdkám, což mě velice potěšilo. Velký výběr vynikajících vín (Ped Pif je třetí v anketě Nejlepší vinný bar“) však zůstává.