Via San Romano 15/17R, Settignano u Florencie, Itálie
Tel.:055 697037
Email: info@capponcina.com
www.capponcina.com
Otevřeno každý večer od 19:30-01:00
Z jídelního lístku:
Polévka Minestrone (6€)
Strouhaný kokos s parmskou šunkou a sýrem (8,50€)
Chobotnice s bramborami Parmentier, pórkem a ředkvičkami (9,50€)
Květákový flan s parmskou šunkou a strouhaným parmezánem (7,50€)
Ravioli se sýrem Mascarpone a mušlemi (13€)
Černé těstoviny Chitarre se sépií a treskou, karamelizovaná cibule (12€)
Rizoto Acquerello s artyčoky a pěnou z toskánského pecorina (12€)
Pizza Pompei (11€)
Pečený tuňák s kaší z vodnice a černého kořene (17€)
Fritura Capponcina z králíka, kuřete a zeleniny (16€)
Filet z mořského okouna se zeleninovou omáčkou (17€)
Ananas v maraschinu (5€)Cantuccini s vínem Santo (5€)
Tel.:055 697037
Email: info@capponcina.com
www.capponcina.com
Otevřeno každý večer od 19:30-01:00
Z jídelního lístku:
Polévka Minestrone (6€)
Strouhaný kokos s parmskou šunkou a sýrem (8,50€)
Chobotnice s bramborami Parmentier, pórkem a ředkvičkami (9,50€)
Květákový flan s parmskou šunkou a strouhaným parmezánem (7,50€)
Ravioli se sýrem Mascarpone a mušlemi (13€)
Černé těstoviny Chitarre se sépií a treskou, karamelizovaná cibule (12€)
Rizoto Acquerello s artyčoky a pěnou z toskánského pecorina (12€)
Pizza Pompei (11€)
Pečený tuňák s kaší z vodnice a černého kořene (17€)
Fritura Capponcina z králíka, kuřete a zeleniny (16€)
Filet z mořského okouna se zeleninovou omáčkou (17€)
Ananas v maraschinu (5€)Cantuccini s vínem Santo (5€)
Tiramisu s bílou čokoládou (5,50€)
La Crema brusiata (5,50€)
La Crema brusiata (5,50€)
Upozornění:
Legendární vila poblíž Florencie, v níž spolu kdysi dlouho žili kontroverzní básník Gabriele d´Annunzio a slavná herečka Eleonora Duse (nějakou dobu zde pobyl i Mark Twain), je zajímavá nejen svou historií a úchvatným okolím. Najíst se sem jezdí i místní labužníci. Ceny jsou totiž překvapivě nízké. Vaří se tu v podstatě toskánsky, k dispozici jsou vynikající místní vína. Téměř celý rok se dá sedět i venku na zahrádce.