Tel.: +32 03 238 05 71
Email.: info@lepicerieducirque.be
http://www.lepicerieducirque.be
Otevřeno Út-So 12:00-14:00, 18:00-21:30
Z jídelního lístku:
Tři čerstvé ústřice (12€)
Husí játra Foie Gras v terince, borůvková šťáva (27€)
Gravadlax z lososa ve vinegretu s koprem (25€)
Krab ze Severního moře s fetou (28€)
Telecí brzlík s rukolou a chutney, na slanině Lardo di Collonata (26€)
Pečený kamenáč s domácími raviolami (38€)
Královský krab se špenátem a domácími brambůrky, salsa verde (34€)
Mořští raci dušení, podávaní s pěnou z Vadouvanu (38€)
Baklažány Noir de Piétrain (32€)
Roštěnka Luc’s Selection (39€)
Třešně v čokoládě (12€)
Tři čerstvé ústřice (12€)
Husí játra Foie Gras v terince, borůvková šťáva (27€)
Gravadlax z lososa ve vinegretu s koprem (25€)
Krab ze Severního moře s fetou (28€)
Telecí brzlík s rukolou a chutney, na slanině Lardo di Collonata (26€)
Pečený kamenáč s domácími raviolami (38€)
Královský krab se špenátem a domácími brambůrky, salsa verde (34€)
Mořští raci dušení, podávaní s pěnou z Vadouvanu (38€)
Baklažány Noir de Piétrain (32€)
Roštěnka Luc’s Selection (39€)
Třešně v čokoládě (12€)
Upozornění:
Toto malé bistro s jednoduchým jídelním lístek překvapilo před časem tím, že získalo hvězdu Michelin. Založili ho manželé Dennis Broeckx a Ellen Destuyverová v roce 2007. Teď už sice hvězdičku nemají, avšak stále se tu velmi dobře vaří lehká francouzská kuchyně, občas se flirtuje se skandinávskou kuchyní. Čtyřchodové polední menu za 32,50€.