Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

30. května 2018

MŮJ TIP - Landing´s




Queensway Quay 15, Gibraltar
Tel.: +00 350 200 66100
Email.: info@thelandings.gi
www.thelandings.gi
Otevřeno každý den 11:30-14:00, 17:30-22:00




Z jídelního lístku:
Kuřecí vývar s nudlemi (£5.50)
Bouillabaisse (£8.95)
Chřest se špenátem a řeckým jogurtem, slaná panna cotta (£4.50)
Smažené kalamáry s tatarskou omáčkou (£8.95)
Klasické lasagne bolognaise (£14.95)
Skotské vejce se slanečkem, chorizem a pepřovou omáčkou (£8.95)
Mořský okoun po mediteránsku na tymiánu s ratatouille a bramborami Dauphin (£18.95)
Gumbo z mořských plodů (£17.95)
Spaghetti s královskými kraby na česneku a rajčatech (£14.95)
Kachní prsa se smaženými mladými bramborami, špenát a smetanový krém (£18.95)
Ribye Steak s bramborami Dauphin a sezonní zeleninou (£19.95)
Crepe Suzette s banánem (£6.95)
Čokoládový fondant (£6.95)
Čokoládové brownie (£6.95)
Tiramisu (£4.95)


Upozornění: 
Na tuto restauraci mne upozornil kamarád, který na Gibraltaru žije. Je to luxusní podnik v anglickém stylu, který se zaměřuje zejména na pokrmy z mořských plodů. Zdejší bujabéza prý se může směle srovnávat s nejlepšími z Azurového pobřeží. Blízkost přístavu a tržiště zaručuje vždy naprosto čerstvé suroviny.