Naše zatím poslední referendum se týkalo pudinků, tedy konkrétně těch sladkých, jaké se dělají u nás. Vybrali jsme dvě možnosti. Ta první představovala pudink vanilkový, ta druhá pudink jahodový. Zásadní podmínkou bylo, aby pudinky byly připraveny z mléka, cukru a škrobu, nejlépe kukuřičného. Některé názory: nechte přes noc v mléce vylouhovat vanilkový lusk, potom ho ještě do mléka vyškrábněte a promíchejte. S pudinkem a ovocným přelivem je senzační, prostě nej. Skvělý je vanilkový s čokoládou, piškotem a kompotem. K chuti pudinku se vanilka výborně hodí, musí být ovšem pravá, dobře uchovaná. Dobře k ní jde chuť citronové šťávy. Nicméně výsledek je jasný, naprosto jednoznačný.
Mezi sladkými pudinky zvítězil vanilkový nad jahodovým!
V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 21. 5. 2018.