V minulém Referendu jsme se vás zeptali, kterou z dvou druhů „italských“ studených melounových snídaní máte raději: dali jsme vám vybrat z lahůdky ve složení červený (vodní) meloun, parmská šunka a toast – nebo žlutý (nejčastěji kantalup) meloun s parmskou šunkou a toastem. Některé názory: žlutý raději s jihotyrolským nebo trentinským speckem, má silnější chuť než parmská šunka. Nebo šunka San Daniele z Friuli. Červený vodní raději s fetou a mátou. K melounu rozhodně sklenka šampaňského nebo Prosecca!
Nicméně výsledek je naprosto jednoznačný!
V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 16. 7. 2018.
Mezi melouny k snídani se šunkou zvítězil s převahou žlutý nad červeným!
V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 16. 7. 2018.