Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

12. srpna 2018

Výsledek referenda

REFERENDUM

Naše zatím poslední Referendum se týkalo pstruha. Měli jste rozhodnout, který druh úpravy vám více vyhovuje, zda v alobalu nebo nadívaný česnekem. Oba přitom se pečou, obvykle v troubě. Některé názory: česnek přebíjí chuť masa. Nejlepší je pstruh smažený v pánvi na másle s kmínem. Ale nejčistší chuť a zcela bez tuku má pstruh pečený na roštu. Nicméně výsledek je naprosto jasný.

Mezi úpravami pstruha zvítězil těsně plněný česnekem a pečený v troubě nad pstruhem v alobalu!

V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 7. 11. 2016.