Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

26. září 2018

MŮJ TIP - Resort Mlýn



Táborská 735, Černovice
Tel.: +420 607 085 544
Email: info@resortmlyn.cz
www.resortmlyn.cz
Otevřeno: denně 11:00-22:00




Z jídelního lístku:
Liškový krém s hoblinami smrže (45 Kč)
Silný vývar z hovězí oháňky, zelenina julienne (45 Kč)
Bruschetta s ratatouille a vejcem na domácím chlebu (120 Kč)
Tatar z uzeného lososa s máslovým toastem (175 Kč)
Hovězí tatarák s lanýžovým olejem, opečený chléb (190 Kč)
Pečené kachní prso v kouřové soli, bylinkový couscous (140 Kč)
Houbové risotto z rýže Vialone nano, parmezán, lanýžový olej (155 Kč)
Tagliatelle s restovanou cuketou, cherry rajčátka, harissa omáčka, bazalka (155 Kč)
Pstruh v cuketovém kabátku, zeleninový couscous, omáčka beurre blanc (295 Kč)
Pečené kachní prso v kouřové soli, divoká čočka (225 Kč)
Kuřecí prso supreme na divokém koření, mrkvovo-petrželové pyré, brambory grenaille (195 Kč)
Uzený candát, zelenina, bouquet garni, řepové pyré s citronovou pěnou (280 Kč)
Vepřový T-Bone steak, zeleninový tian, divoký česnek (240 Kč)
Hovězí květová špička, steakové hranolky, houbová omáčka (370 Kč)
Hovězí steak ze svíčkové, medová šalotka, pečené brambory grenaille, pepřová omáčka (370 Kč)
Vepřová panenka v parmské šunce, bramborový gratin, dýňové pyré, omáčka cafe au lait (260 Kč)
Konfitované kachní stehno, bílé zelí s jablky, bramborový knedlík (245 Kč)
Špikované hovězí, svíčková omáčka, karlovarský knedlík (195 Kč)
Pozvolna pečený přeštický bůček, pečená mrkev, lanýžová bramborová kaše (240 Kč)
Italská zmrzlina BINDI (20 Kč)
Krupicová kaše (80 Kč)

Upozornění: 
Hotýlek na břehu rybníka byl nedávno novými majiteli přestavěn, jezdí sem hlavně rybáři. Restaurace má nového mladého kuchaře a překvapivý jídelní lístek. Obrovské porce. Čepované pivo bohužel pouze Staropramen. V létě stoly i venku. Nedaleko skvělá kavárna Cafe Budík.