Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

31. října 2018

MŮJ TIP - U zvonice




E.K. Rosola 186, Mladá Vožice
Tel.: + 420 601 117 433
E-mail.: restauracezvonice186@seznam.cz
www.facebook.com/Plzeňská-restaurace-U-Zvonice
Otevřeno Út-Ne 10:00-23:00




Z jídelního lístku:
Česnečka (30 Kč)
Gulášová polévka (35 Kč)
Maďarská rybí polévka Halászlé (45 Kč)
Slávky na víně, bagetka (125 Kč)
Kančí guláš, chlupatý knedlík (105 Kč)
Vepřové ledvinky na slanině, rýže (89 Kč)
Kapří hranolky, pečené grenaile, česnekový dip (145 Kč)
Pstruh pečený v troubě na čerstvých bylinkách (165 Kč)
Kapr na víně, petrželové brambory (115 Kč)
Krevety na česneku, pečivo (145 Kč)
Fusilly s kuřecím masem a modrým sýrem (105 Kč)
Kuřecí francouzský řízek ve vinném těstíčku (125 Kč)
Telecí řízek s bramborovým salátem (175 Kč)


Upozornění: 
Útulná hospůdka přímo u hlavní silnice, kterou projíždíte, jedete-li z Votice na Pacov. Čepují tu plzeňské (a dobře), každý den v poledne mají dvouchodové meníčko (polévka a hlavní chod) za 99 Kč. Šéfkuchař Milan Kubec pracuje sice jednoduše, avšak s dobrými surovinami a bez neblahých pomůcek. Houskové knedlíky si dělá sám.