Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

28. října 2018

Výsledek referenda

REFERENDUM
V minulém Referendu jsme se vás zeptali, kterou úpravu sladkovodní štiky byste si dali raději: štiku na modro nebo štiku na smetaně. Některé názory: nejlepší je jednoduše upečená na másle, trošku kmínu a nakonec pokapat citronovou šťávou. Špatná není ani na víně. Maso štiky je dost suché, proto smetana prospívá. Kdo neochutnal, nepochopí. Máslová omáčka blanc beurre je úžasná! Nicméně výsledek je naprosto jasný.

Mezi úpravami štiky zvítězila štika na modro nad štikou na smetaně! 

V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 29. 10. 2018.