Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

4. listopadu 2018

Výsledek referenda

REFERENDUM
Máme za sebou další Referendum. Byl to opět velice zajímavý souboj. Šlo o problém na první pohled velmi jednoduchý: měli jste se rozhodnout, co byste si k snídani dali raději, český slaný rohlík s máslem nebo francouzský croissant? Některé názory: české rohlíky jsou bohužel už dlouho dosti nechutné. Když rohlík s máslem, tak přidej ještě trošku domácí marmelády. Bohužel se skoro nedá sehnat starý dobrý tukový rohlík. Croissant se dá také mazat máslem a solit. Skvělá je pomazánka z tvarohu. Croissant si máčím do kávy s mlékem. Dobré rohlíky pečou ve Vacově na Šumavě. A co pivní rohlík? Nicméně výsledek je naprosto jasný.

Takže s převahou zvítězil český slaný rohlík nad croissantem! 


V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 5.11.2018.