Milí přátelé,
od léta roku 2012, kdy jsem přestal spolupracovat s časopisem Instinkt, se mě lidé často ptají, jestli své sloupky nazvané Zápisník labužníka publikuju někde jinde. Říkají, že je rádi četli, někteří dokonce tvrdí, že si Instinkt kupovali jedině kvůli nim. A dávají najevo, že by chtěli, abych v psaní Zápisníků pokračoval. Nuže dobrá. Rozhodl jsem se nakonec pro tuto formu.

Pokud chcete být mezi prvními, kteří si přečtou nové Zápisníky, přihlašte se na Facebooku, Twitter nebo na G+. Pak budete mít příležitost se informovat velmi rychle o tom, co se na blogu děje. Staré Zápisníky z let 2002-2010 najdete na webové stránce www.labuzdopo.cz.

2. prosince 2018

Výsledek referenda

REFERENDUM

Máme za sebou další Referendum. Byl to velice zajímavý souboj. Šlo o studené omáčky neboli dipy, které se většinou podávají ke grilovanému masu. Měli jste se rozhodnout, jestli byste si dali raději dip česnekový (smetana, žervé, jogurt) nebo dip sýrový (zakysaná smetana, sýr s modrou plísní). Některé názory: Dip bez pažitky není k ničemu. Maso a sýr je hrozná kombinace, horší je už jen ryba a sýr. Dipy používám spíše k čerstvé zelenině. Já kombinuju dokonce česnek s modrým sýrem. Nicméně výsledek je jasný.

Takže s mírnou převahou mezi dipy ke grilovanému masu zvítězil dip česnekový nad sýrovým!

V referendech budeme pokračovat, další otázku můžete čekat jako vždy v pondělí, tedy 3.12.2018.